(ВІДЕО) Шалена робота – шалено «жалить» з неба

НАЗАД
25 листопада 2023 14:18

Роботу прикордонної аеророзвідки на півдні України переоцінити важко.

Вона рятує життя та допомагає нищити надзвичайно дорогу ворожу техніку. Її сьогодні називають «очима піхоти» в небі.

«Стосовно FPV-дронів можна сказати, що вони показали себе з гарної сторони, але потрібно постійно імпровізувати та вигадувати все нові й нові пастки для окупантів»,- розповідає прикордонник на псевдо Бармен.

Робота аеророзвідки полягає у цілодобовому спостереженні за противником, а якщо випадає можливість, прикордонники залюбки беруться за його знищення.

«Кожного дня нові історії. До прикладу, коли окупанти штурмували наші позиції, у нас була дуже активна та плідна робота. Нашим побратимам, які працюють на землі, піднімає бойовий дух інформація, що над ними здіймаються очі, які корегують вогонь та інформують про пересування противника. Інколи ми їх дістаємо навіть там, де вони нас не очікували, і вже там й залишаються навічно»,- зазначає прикордонник.

На позиціях аеророзвідників людей не багато, аби не виділятися та знаходитись подалі від рашистських очей. Прикордонники докладають неабияких зусиль, щоб нанести окупантам втрати та залишитися непомітними.

«Пам'ятаю ситуацію, коли ми знаходилися на позиціях «заклопотані роботою» та надійшла інформація, що над нами знаходиться ворожий БпЛА противника. Тоді ми продемонстрували справжню майстерність та навченість прикордонної аеророзвідки, посадивши наш «літачок» у визначеному місці, де його забрала група резерву»,- згадує оборонець Півдня.

Прикордонна аеророзвідка Херсонського загону постійно вдосконалює свої навички, щоб нищити окупантів ще влучніше. Ціль за ціллю, сантиметр за сантиметром прикордонники з південних рубежів проганяють російського ворога з нашої землі та роблять неабиякий внесок у майбутню Перемогу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси